A- A A+

Barra Notícies

Els Fogons de les àvies & Petits Chefs

1   2

 

 

El passat 10 de febrer del 2018 es va presentar a Cabanes el receptari intergeneracional "Els Fogons de les àvies & Petits Chefs". Més de 20 receptes tradicionals d'arreu del món que agrupen els records i sabors de les àvies cabanenques, gairebé totes il·lustrades pels néts d'aquestes.

El recull s'ha realitzat a partir de la iniciativa del grup de voluntàries de Cabanes i sota el paraigua d'Amics d'Albera.

El dia de la presentació va ser un èxit d'assistència i es va comptar amb la participació de la bloguera Marta Cos Vergés, veïna d'Espolla i que va ajudar a preparar l'acte.

La presentació es va concloure amb una dinàmica participativa en què els assistents dividits en tres grups van realitzar tres berenars tradicionals, va amb vi i sucre, pa amb oli i sucre i pa amb oli i sal. Cada grup va obtenir un premi de reconeixement: a la millor presentació, a plat més gustós i al més ràpid.

A sota us deixem l'enllaç de les fotografies de la jornada i el receptari

Receptari

Fotografies

Gràcies a totes i totes els que vàreu venir! 

JoomBall - Cookies